Hoe werkt een Paragnost en wat kun je verwachten?

Zolang de mensheid bestaat vragen mensen aan paragnosten contact te maken met de andere wereld, de paranormale wereld. Vragen over de liefde en over een overleden dierbare worden het meest gesteld aan paragnosten. Iemand die een paragnost bezoekt doet dit niet zomaar. Men heeft een vraag of probleem waarbij niemand kan helpen. Er is veel verwarring rondom de gaven en werkwijzen van paragnosten.

De gaven van een Paragnost

De zintuigen van een paragnost zijn zeer goed ontwikkeld waardoor hij of zij meer kan zien, horen, voelen of ruiken dan de meeste mensen. Een paragnost heeft één of meerder gaven, veelal zijn paragnosten met deze bijzondere eigenschappen geboren. De meest voorkomende en bekendste gaven zijn:

5 Bekendste gaven van paragnosten

Helderwetend

De paragnost heeft antwoorden op vragen die hij of zij niet kan weten. We krijgen antwoorden op vragen waarover de paragnost niet van tevoren is geïnformeerd.

Heldervoelend

De paragnost voelt de energie van mensen zoals verdriet, pijn, of angst. Het kan ook zijn dat de een paragnost de energie in of buiten een ruimte voelt zoals de sfeer of stemming.

Helderziend

De paragnost ziet beelden, een visioen, geesten, aura’s en engelen.

Helderhorend

De paragnost kan stemmen en geluiden horen die anderen niet horen.

Helderruikend

De paragnost ruikt een bepaalde geur van een energie die een ander niet ruiken kan.

Hoe werkt een paragnost?

Een paragnost stemt zich eerst af op jouw energie.  Soms gebruikt een paragnost een hulpmiddel zoals tarotkaarten, engelkaarten, een pendel of een foto van jou. Paragnosten hebben allen een eigen methode en er zijn talloze hulpmiddelen. Het is mogelijk dat hij of zij een vraag stelt om zich nog beter en dieper op je af te stemmen.

Wat kun je verwachten van een bezoek aan een paragnost?

Een Paragnost kan je antwoorden geven waarnaar je al heel lang zoekt. Hij of zij kan je ogen openen en je handvatten geven. Een paragnost voelt je energie en kan daardoor precies voelen, horen of zien wat jij voelt en nodig hebt.  Een paragnost kan je op vele levens-en gewetensgebieden helpen.

Waarmee kan een Paragnost mij helpen?

Een Paragnost kan je op alle levensgebieden ondersteunen en adviseren. Al je vragen worden beantwoord zonder een oordeel over jou. Geen vraag is abnormaal voor een paragnost of het over onszelf of over een ander gaat, een paragnost luistert zonder te oordelen. Paragnosten kunnen je bijvoorbeeld helpen met:

 • Liefde te vinden
 • Het beste uit jezelf te halen
 • Spirituele boodschappen doorgeven
 • Blokkades opheffen
 • Nieuwe inzichten geven
 • Contact met overledenen
 • Inzicht in je eigen leven
 • Helpen je kracht en vertrouwen te geven
 • Je op weg helpen naar meer innerlijke rust
 • Je pijn te verzachten
 • Je steunen
 • Je troost geven

Paragnosten adviseerden in koninklijke paleizen en nu online

In het verleden was het raadplegen van een paragnost alleen weggelegd voor koningen en rijken zoals bijvoorbeeld Catherina de Medici, de vrouw van koning Hendrik II van Frankrijk. Catherina was een zeer intelligente, politiek bekwame vrouw en zeer geïnteresseerd in Nostradamus. Michel de Nostradame werd geboren op 14 december 1503 en is de bekendste helderziende allertijden. Eeuwen geleden voorspelde Nostradamus de wereldoorlogen, Hitler, het communisme en terrorisme. Nostradamus voorspelde ook levens- en gewetensvragen zoals de paragnosten in onze tijd. Gelukkig kan iedereen nu een paragnost raadplegen zelfs online.

Is een online paragnost betrouwbaar?

Een paragnost die privéconsulten geeft is net zo betrouwbaar als een online paragnost. Vaak geven online paragnosten waarmee je kunt chatten ook privéconsulten. Een paragnost waarmee je kunt chatten voelt, ziet, ruikt of hoort net zoveel als een paragnost die tegenover je zit. Hij of zij vangt je energie als het ware op en krijgt al antwoorden door tijdens het lezen van de vragen die jij typt. Een online consult biedt alleen voordelen, je kunt vanuit huis of waar je ook bent een vraag kunt stellen. Met een computer, laptop of met je mobiel en op ieder tijdstip.

Bron: https://www.mediumchat.nl/paragnost/