Maak ik een goede beslissing? Vraag advies door middel van tarot

Zit ik op de goede weg wat betreft..hoe kan ik voorkomen dat..hoe kan ik mijn kansen met betrekking tot werk/liefde etc. verbeteren? Zit je vaak met deze vragen in je hoofd? Dan is het misschien prettig om advies in te winnen door middel van tarotkaarten. Misschien denkt u nu wel wat zijn tarotkaarten nou weer? Of zijn dat niet van die toekomstvoorspellers? In dit artikel lichten wij uit wat tarot is en hoe het je zou kunnen helpen bij bovenstaande vragen.

Wat is een tarot?

Tarot zijn een collectie van speelkaarten dat al jaren zo niet al wat eeuwen wordt gebruikt voor waarzeggerij en kaartleggen. Het wordt gezien als een hulpmiddel die inzicht kan geven in allerlei aspecten van het dagelijks leven, zaken zoals liefde, werk, persoonlijke ontwikkelen en dergelijke. Tarotkaarten zijn als een geestelijke spiegel die u helpt uzelf en uw omgeving beter te begrijpen. Echter zijn deze kaarten geen manier om uw toekomst te voorspellen! Het geeft echter advies hoe u zaken kunt aanpakken en uw interpretatie van de tarotkaarten is van grote invloed hierbij en de waarde die u hieraan hecht.

Soorten tarotkaarten

Tarotkaarten bestaan uit totaal 78 kaarten, waarvan 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine Arcana kaarten. Arcana betekend geheim, dus geheime kaarten. Hierbij worden grote Arcana kaarten gezien als de kaarten die de belangrijkste levensfases van de mens verteld en kleine Arcana kaarten wordt gezien als de kleine levenslessen die belangrijk zijn op bepaalde momenten.

Tarotkaarten voorspellen niet uw toekomst of vertellen u wat u moet doen, want u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen leven. Echter bieden ze wel inzicht in bepaalde zaken en kunnen ze je een handje helpen bepaalde vragen te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *