Blog

Maak ik een goede beslissing? Vraag advies door middel van tarot

Zit ik op de goede weg wat betreft..hoe kan ik voorkomen dat..hoe kan ik mijn kansen met betrekking tot werk/liefde etc. verbeteren? Zit je vaak met deze vragen in je hoofd? Dan is het misschien prettig om advies in te winnen door middel van tarotkaarten. Misschien denkt u nu wel wat zijn tarotkaarten nou weer? Of zijn dat niet van die toekomstvoorspellers? In dit artikel lichten wij uit wat tarot is en hoe het je zou kunnen helpen bij bovenstaande vragen.

Wat is een tarot?

Tarot zijn een collectie van speelkaarten dat al jaren zo niet al wat eeuwen wordt gebruikt voor waarzeggerij en kaartleggen. Het wordt gezien als een hulpmiddel die inzicht kan geven in allerlei aspecten van het dagelijks leven, zaken zoals liefde, werk, persoonlijke ontwikkelen en dergelijke. Tarotkaarten zijn als een geestelijke spiegel die u helpt uzelf en uw omgeving beter te begrijpen. Echter zijn deze kaarten geen manier om uw toekomst te voorspellen! Het geeft echter advies hoe u zaken kunt aanpakken en uw interpretatie van de tarotkaarten is van grote invloed hierbij en de waarde die u hieraan hecht.

Soorten tarotkaarten

Tarotkaarten bestaan uit totaal 78 kaarten, waarvan 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine Arcana kaarten. Arcana betekend geheim, dus geheime kaarten. Hierbij worden grote Arcana kaarten gezien als de kaarten die de belangrijkste levensfases van de mens verteld en kleine Arcana kaarten wordt gezien als de kleine levenslessen die belangrijk zijn op bepaalde momenten.

Tarotkaarten voorspellen niet uw toekomst of vertellen u wat u moet doen, want u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen leven. Echter bieden ze wel inzicht in bepaalde zaken en kunnen ze je een handje helpen bepaalde vragen te beantwoorden.

Wat is paranormaal begaafd zijn?

Er zijn een hele hoop mensen die beweren dat ze paranormaal begaafd of helderziend zien. Ze zeggen dat ze met geesten kunnen praten en dat ze de toekomst kunnen voorspellen. Er zijn echter ook weer een hoop mensen die dit maar klink klare onzin vinden en ze geloven er dan ook niet in. Maar wat is paranormaal begaafd nu precies? In dit artikel geven we jou precies antwoord op die vraag.

Hieronder staan de kenmerken waaraan jij kan zien of je paranormaal begaafd bent:

1. Een voorgevoel hebben

Bijna iedereen die je iets vraagt zal zeggen dat toeval niet bestaat en dat alles gewoon komt door willekeurige gebeurtenissen. Maar er is ook een deel van de mensen die denkt dat ze wel degelijk een voorgevoel voor dingen hebben. Een voorbeeld hiervan is de deurbel, deze mensen verwachten dat hij zal gaan en binnen enkele minuten gebeurd het dan ook daadwerkelijk. Deze mensen bezitten de zogenaamde paranormale gave proscopie. Dit kan ook van invloed zijn op het gevoel wat je hebt bij mensen. Zo kun je misschien wel aanvoelen als het slecht met iemand gaat. Of wanneer je niet bij iemand in de buurt wilt zijn omdat deze persoon je een slecht gevoel geeft. Dit kan soms lastig zijn omdat je mensen niet kunt vertrouwen als ze je een slecht gevoel geven.

2. Een bekende weg

Sommige mensen geven aan dat ze het gevoel kunnen hebben dat ze al ergens geweest zijn. Wanneer ze op vakantie zijn kunnen ze zomaar eens het gevoel hebben dat ze het stadje als eens hebben gezocht of dat die weg wel erg bekend voorkomt. Dit is natuurlijk vreemd omdat ze er dan nog nooit geweest zijn. Ook kan het zijn dat ze kleine details over een plek onthouden hebben, details die niemand anders zou zijn bijgebleven. Dit is wel iets anders dan een deja vu, ook al klinkt het als hetzelfde. Een deja vu komt namelijk niet zo vaak voor en het blijft niet zo heel erg lang hangen. Wanneer je jezelf herkent in deze kenmerken kun jij zomaar eens paranormaal begaafd zijn.

3. Dromen kunnen voorspellen

Iedereen droomt in zijn slaap, ook al kun je je er niks van herinneren. Alleen mensen met paranormale begaafdheid geven aan dat ze hun dromen kunnen voorspellen. Deze dromen komen later uit, ze hebben het dan in de droomwereld als een keer meegemaakt. Als dit maar al te vaak voorkomt dan kun je dus daadwerkelijk je droom voorspellen. Wanneer je deze kenmerken herkent
bij jezelf dan kan het zijn dat je paranormaal bent. Je kunt dan altijd naar een expert gaan of meer onderzoek doen, zo kom je er meer over te weten en zo weet je hoe je het kunt gebruiken in het
dagelijks leven.

Wat is een kaartlegging?

Een kaartlegging is een bepaalde vorm van helderziendheid, maar dan met behulp van kaarten. Het kaartleggen kan antwoorden geven op vragen zoals: “Waar voert mijn pad mij heen, hoe moet ik met een bepaalde situatie omgaan?”. Het kan je bovendien ook een goed inzicht in je psyche verlenen, in je angsten, maar het kan je ook kansen bieden.

Zo kun je bijvoorbeeld gewaarschuwd worden voor een bepaald persoon, transactie of situatie. Je kunt ook te weten komen of en wanneer er voor jou een nieuw of belangrijk persoon op je pad komt.
Bij het kaartleggen helpen de beelden op de kaarten de kaartlegger bij de verklaring en de interpretatie. Bij het interpreteren worden ook de omliggende kaarten betrokken die de basisbetekenis van de kaarten beïnvloeden. De bekendste tarotkaarten zijn de Rider-Waite-Tarot en de Lenormandkaarten.

De bedoeling van het kaartleggen is om raad te geven De beslissingen daarin moet je natuurlijk altijd zelf nemen.

Hieronder gaan we iets verder in op Lenormandkaarten.

Wat zijn Lenormandkaarten?

De Lenormandkaarten danken hun naam aan Madame Marie Anne Lenormand, een beroemd kaartlezeres in Frankrijk. Zij wordt op 27 mei 1772 in in Frankrijk geboren. Op haar 21e vertrekt zij naar Parijs, waar zij gaat werken in een lingeriezaak. Daar ontmoet zij een zekere Madame Gilbert die als kaartlegster een grote reputatie heeft. Zij leert door deze vrouw de kunst van het kaartleggen. Zij beginnen salen een ‘salon’ waar kaarten gelegd werden.

In deze salon lees Madame Lenormand de kaarten voor aan belangrijke personen zoals: Lodewijk XVIII, Napoleon en Josephine de Beauharnais; de latere echtgenote van Napoleon.
Na de val van Napoleon reist Madame Lenormand naar Belgie, omdat kaartleggen en waarzeggen verboden wordt. Wanneer het verbod wordt opgeheven, keert zij weer terug en zet haar praktijk weer voort, tot zij op 72-jarige leeftijd overlijdt.

Madame Lenormand is een zeer opvallende persoonlijkheid geweest. Met haar nalatenschap van kaarten is zij in deze tijd nog steeds een bekende persoonlijkheid.

In de loop der tijd zijn de Lenormandkaarten langzaam veranderd. Vandaag de dag worden deze kaarten in de handel gebracht met aangepaste verstaanbare, moderne symbolen.

Lenormandkaarten zijn absoluut geen speelkaarten, maar worden gebruikt voor het verkrijgen van inzicht in jezelf en je situatie. Je kunt ze vergelijken met Tarotkaarten, want er komen archetypische symbolen op voor, net als bij de Tarotkaarten.

De afbeelding van de kaarten bepaalt de betekenissen, welke weer wordt gelezen in samenhang met de omringende kaarten. Ook het versje geeft vaak een summiere verwijzing naar de kaartbetekenis en naar de invloed van de andere kaarten.

Bron: Astro Support – https://astrosupport.nl

Meditatie helpt tegen een winterdepressie

Een winterdepressie, oftewel een winterdip of winterblues, kan al eens voorkomen in de lange, donkere wintermaanden. De dagen zijn kort en we zien dus weinig daglicht en vooral zonlicht. Daardoor kan ons lichaam en onze geeft uit balans raken, want daglicht zorgt ervoor dat we wakker en actief zijn. Een gebrek aan daglicht kan er voor gaan zorgen dat we een vermoeid en somber gevoel krijgen.

Als die vermoeidheid en somberheid langer aanhouden en je een neergeslagen gevoel krijgt en je duidelijk minder actief voelt, kan het zijn dat je onder een winterdepressie lijdt. Dat is natuurlijk geen aangenaam gevoel, daarom lees je in deze blog enkele tips om een winterdepressie te voorkomen en je goed in je vel te blijven voelen.

Veel bewegen

Bewegen en sporten zijn de oplossing voor veel problemen en ook tegen een winterdepressie. Door te bewegen en te sporten zal je je actiever gaan voelen en maak je meer endorfine aan, dat is het gelukshormoon dat ervoor zorgt dat je je goed voelt. Door buiten te bewegen, krijg je ook nog eens veel licht en gezonde lucht. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de lijn. Enkel voordelen dus!

Vaker naar buiten

In de winter hebben mensen soms minder zin om buiten te gaan, het is te koud of slecht weer, maar dan hebben we het net eens zo hard nodig. Ga elke dag een kwartiertje buiten voor daglicht of, nog beter, zonlicht. De buitenlucht zal je ook actiever maken. De voornaamste reden voor het krijgen van een winterdepressie is een gebrek aan daglicht. Lichttherapie kan helpen dat verschil te compenseren. Met lichttherapie zit je beter in je vel en voel je je goed

Mediteren

Een andere manier om je goed te voelen in de winter maanden is door te mediteren. Zo komt je geeft en je lichaam tot rust en begin je iedere dag met meer energie. Door meditatie leer je jezelf goed kennen. Daarnaast kan het helpen om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten.

Redenen om naar een medium te gaan

Wij krijgen regelmatig de vraag: waarom zou ik naar een medium gaan? Om alle mensen met deze vraag te helpen hebben wij in de blog een aantal goede redenen om naar een medium te gaan op een rijtje gezet. Zo kunnen we iedereen helpen die rondloopt met deze vraag.

Bewijs van leven na dit leven

Veel mensen maken zich druk over het leven na dit leven, is er leven na de dood? Antwoord geven op deze vraag is natuurlijk erg lastig. Een goed medium kan je hierbij helpen door te bewijzen dat er iets is na de dood. Zo kan een medium informatie over een overleden persoon noemen die alleen naasten weten. Zo kan een medium bijvoorbeeld komen met het werk, karaktereigenschappen, hobby’s, herinneringen en manier van overlijden van de overleden persoon. Deze bewijzen (ook wel statements genoemd) geeft aan dat er iets is na de dood. Om het te geloven moet je het zelf meemaken, dit kan bijvoorbeeld door een goed medium te bellen via Mediumswereld.nl. Hiermee hebben wij uitstekende ervaringen!

Bevestiging bij vragen/dilemma’s

Iedereen loopt wel eens rond met vragen en/of dilemma’s waarbij je hulp van buitenaf kunt gebruiken bij het maken van de juist beslissing. Een medium kan hierbij helpen door advies te geven na het voelen van jouw energieveld. Zo kunnen ze aanvoelen wat de goede richting is bij vragen of een dilemma.

Angst voor de dood meenemen

De dood is voor vele mensen een beangstigende gedachte. Ontloop jij de dood? En wil je er niet aan denken? Wat als een medium bewijst dat overleden mensen nog aanwezig zijn en het fijn hebben? Onze ervaring is dat dit de angst voor de dood wegneemt.

Waar kun je daghoroscopen lezen?

Een daghoroscoop is in feite helemaal gratis. Je kunt ze dan ook tegenwoordig overal vinden. Vroeger was de krant de makkelijkste plek om je daghoroscoop te lezen. Tegenwoordig kun je ook op websites zoals die van ons terecht voor het lezen van je daghoroscoop.

Online je daghoroscoop lezen

Er zijn verschillende plekken waar je een daghoroscoop kunt lezen. De eerste en misschien makkelijkste is natuurlijk via het internet. Je hebt via je mobiel tenslotte altijd toegang tot het internet en kunt daarom op elk gewenst moment je daghoroscoop lezen via een van de vele websites.

In de krant

Een andere manier om je daghoroscoop te lezen is via de krant. Ondanks dat online de makkelijkste manier lijkt te zijn. Wordt de daghoroscoop het vaakst in een krant gelezen. Dit komt omdat alle kranten en magazines een dag en weekhoroscoop hebben. Wanneer je een willekeurige krant leest, dan is het natuurlijk altijd leuk om deze even te lezen.

Iedereen leest bijna dagelijks wel een krant of een magazine. Logisch dat je de daghoroscoop hier dan ook tegenkomt om hem vervolgens te lezen. Het verschil is dat je hem vanzelf tegenkomt. En wanneer je online je horoscoop wilt lezen, dan zul je er eerder zelf bij na moeten denken.

Teletekst

Een bijna uitgestorven medium. Maar nog altijd door veel mensen gebruikt is teletekst. Een soort van online krant beschikbaar via de afstandsbediening van je tv. Dit was eigenlijk een soort van voorloper op het internet wat betreft het lezen van nieuws. Je kon via teletekst allerlei informatie vinden zoals het zenderaanbod, de programmering van verschillende tv zenders. Maar ook nieuws, sportuitslagen en je dag of week horoscoop.

Teletekst is al erg oud, en zeer onpraktisch nu we allemaal op elk moment onze telefoon tevoorschijn kunnen halen om informatie over wat dan ook te vinden. Vandaar dat wij deze laatste optie niet aanraden. Maar toch even willen noemen omdat het wel een plek is waar je je horoscoop kunt lezen.

Online in de krant en of een magazine

Naast het verzorgen van een gratis daghoroscoop kun je op onze website ook veel meer informatie vinden over sterrenbeelden, ascendenten en descendenten. Mocht je een telefonisch consult willen met onze medium dan klik je hier.

Naast de onze website, teletekst en de krant. Kun je ook je daghoroscoop in de online krant of magazine vinden. Elke krant en magazine heeft tegenwoordig niet alleen een papieren versie maar ook een online versie. Deze online versie die vaak pas beschikbaar is wanneer je een abonnement hebt. Is exact hetzelfde als de papieren versie. Alleen online beschikbaar en in een formaat die je op zowel telefoons als tablets en iPads makkelijk kunt lezen.

Ook in deze online versie van de krant kun je natuurlijk gewoon je dag en week horoscoop lezen. Het enige verschil is dat je voor een papieren versie geen abonnement nodig hebt. Deze koop je gewoon in een kiosk of een tijdschriftenwinkel zoals de Bruna. Nog beter is wanneer je hem gewoon van je collega leest.

Neem een abonnement op een krant

De online versie is niet zo makkelijk te lezen als de papieren versie. Je zult daarvoor een abonnement op een krant of magazine moeten hebben. Gelukkig hoef je niet meteen een heel duur abonnement te nemen. Je kunt namelijk ten alle tijden elke krant eerst een tijdje proberen middels een proefabonnement.

Deze proefabonnementen zijn in het leven geroepen zodat je kennis kunt maken met de krant voordat je daadwerkelijk een jaar abonnement aangaat. Vaak zijn deze proefabonnementen voor een paar weken tegen een zeer lage prijs beschikbaar. Je krijgt dan direct toegang tot de papier als zowel de online versie van de krant. Mocht je hier oren naar hebben kijk dan eens bij proefabonnementkrant.com

Hier kun je op je gemak alle proefabonnementen bekijken. Zo kun je kijken welk abonnement je wilt proberen. Na je proefperiode ben je natuurlijk nergens toe verplicht en kun je net zo goed een andere krant kiezen om vervolgens ook een proefabonnement op te nemen.

Bekende kranten en bladen die een daghoroscoop hebben zijn: De Telegraaf, De Volkskrant, Algemeen Dagblad, Het Financieele Dagblad, Trouw, De Elsevier, Libelle en De Margriet. Al deze bladen en kranten kun je vinden via bovengenoemde website. Veel lees plezier!

Goed geïnformeerd de toekomst in met een medium

Heb je problemen in je relatie of ga je een nieuw zakelijk avontuur aan waarbij je spirituele sturing kunt gebruiken, dan doe je er goed aan een medium in te schakelen die je hierbij kan adviseren. Mediums krijgen namelijk antwoorden binnen via het kosmos door middel van spirits, kaartleggingen, handlezingen en andere methodieken. Dit zijn inzichten die jij en ik niet zelf kunnen inzien en waar het talent waar mediums mee geboren zijn uitkomst biedt.

Hoe weet je welke medium je het beste kan helpen?

De kosmos stuurt je vaak vanzelf op het juiste pad. Kijk je bijvoorbeeld op de website van Mastermedium, dan valt je oog vanzelf op de helderziende die het beste aansluit bij jouw probleem of vraagstuk. Op de website zie je de onder de profielfoto’s van de paragnosten ook wat hun talenten en focusgebieden zijn.

Bron: http://www.mastermedium.nl/

Heb ik er meer aan om een daghoroscoop of weekhoroscoop te lezen?

Vaak krijgen we de vraag of het volgen van een daghoroscoop of een weekhoroscoop meer zin heeft. In dit artikel gaan we in op deze vraag.

De eigenschappen van een daghoroscoop

Als je elke dag op de hoogte wilt zijn van jouw kansen en risico’s op persoonlijk, financieel en relationeel vlak dan doe je er goed aan om een daghoroscoop te lezen.

De eigenschappen van een weekhoroscoop

Een weekhoroscoop geeft je de mogelijkheid om op de komende week te anticiperen. De horoscoop zal als gevolg hiervan minder informatie bevatten gericht op één dag, maar richt zich met haar sturing op alle zeven dagen.

En hoe zit het dan met jaarhoroscopen?

Een jaarhoroscoop is vooral interessant als je je op het komende jaar wilt voorbereiden. De voorspellingen in de jaarhoroscoop zijn van toepassing op het gehele jaar en zijn vaak wat meer algemeen uiteengezet. Voor details kan je beter bij een dag-, week- of maandhoroscoop zijn, waarbij eerstgenoemde natuurlijk het meest specifiek kan zijn.